Alla inlägg den 13 februari 2009

Av camilla - 13 februari 2009 21:45

träffade på första musen i köket nu när jag skulle gå i säng, gissa om jag vart rädd, var juh visserligen under diskbänken men shit höll på skita på mej....ska leta katter i morgon för här hemma blir det två inne katter

hejhej

Av camilla - 13 februari 2009 20:16

i morgon firar jag och mannen 1 år som gifta :-)

så vi har slagit i hopp inflyttings kalaset och att vi firar just det så i morgon får vi lite gäster, jag ska göra smörgåstårta och barnen har bakat chokladbollar, umm blir juh inte så många när dom bakar då dom flesta slinker ner i magen på dom :-) sne har jag gjort lite godis, ska göra  något i morgon oxå.


idag var vi i Tärnsjö och faaaaaaaaaaan va kallt det var drä, längtade hem till mitt hem, barnen tyckte det var kul en stund men sen lessnade dom.

micke tog hand om grisarna lite, dom bor juh kvar där och det är en granne som åker dit oc htar hand om dom, men nästa vecka ska vi väl få hem dom som blir kvar då.

sen tog jag hem mina två sista kaniner jag hade kvar, så nu har jag alla 7 här hemma :-) gjorde en bur idag av en halva av ena foderbordet inne i stallet jag har till kaninerna.

vart så j*a stolt över mej själv :-) så måste ha en dag för mej själv där nere sne och bygga burar :-)


ska kankse börja plugga, det var min kompis tessan som fick mej att värkligen vilja börja på allvar, så ska kolla upp lite på måndag.

skulle juh så gärna vilja bli barnmorska :-)

tänk att få välkomna dessa underbara små barn till världen, det är min stora dröm efter att få bli ko bonde *asg* ja det är faktist sant.


hej så länge

Ovido - Quiz & Flashcards