Alla inlägg den 23 april 2009

Av camilla - 23 april 2009 15:05

hade en mycket lärorik diskution om ormar me barnen på väg hem från dagis idag, jag talade om att dom börjar nog komma fram nu och att man INTE me stor betoning på inte ,får röra dom..sara har juh varit på djurpark och klappat me sin pappa och jag sa att det är okje att man gör det där när dom som sköter om ormarna är me, men dom ormar som finns här ute får ni inte röra alls, daniel tyckte minsan att dom små kunde dom få klappa, på svansen säger sara, nej säger jag till båda förslagen, då tycker sara att dom kan få plocka upp dom me en pinne i allfall?!

nej till det förslaget oxå.

jag gav då som förslag att om ni skulle se en orm hemma så RÖR DEN INTE, utan kom och sej till mej eller pappa så får vi ta bort den till himelen, fick ett okej och en suck till svar.

jag talade om att dom tycker om att gömma sej under stenar och sånt, sen så talade jag om att man ska stampa i marken när man går i skogen för då försvinner ormarna, då tyckte dom att vi skulle stampa en bit på väg hem.

ja se dessa barn:-)


emelie fick sin 4års present idag, lite sent men bättre det än aldrig:-) hon fick en cykel, en rosa prinsses cyckel...daniel vill ha en me dinosarier på sen när han får sin,umm undrar var man hittar en sån...nån som har till salu?


hejhje

Ovido - Quiz & Flashcards