Alla inlägg den 22 juli 2009

Av camilla - 22 juli 2009 21:29

som min mamma berättade för mej och micke när vi var där nu sist, och den var så kul att jag bara måstge berätta den här *asg*


ja det var då ett par som skulle skiljas, maken i familjen hade träffat en annan och frun fick 3 dagar på sej i huset och packa och flytta därifrån, maken skulle vara hos sin nya och sen skulle hon flytta in.

ja första dagen så packade frun och andra dagen så kom flyttkarlarna och flyttade hennes saker, sista och tredje dagen så tog hon farväl av huset och tog en myskväll me räkor och så.

sen när hon var klar så lag hon alla räkskal i gardinstången låste och gick därifrån.

maken och nya flyttade in och allt eftersom så började det att luckta och luckta.

det vart så illa att alla vänner slutade komma dit, dom tog dit massa för att försöka få bort luckten och hitta var den kom ifrån, dom bestämde sej för att flytta men även det gick åt skogen, mäklaren slutade höra av sej för det gick inte att vara där och ingen ville titta på huset.

efter ett tag så ringer då ex frun upp och pratar lite och frågar hur det är och så, och maken då berättar att dom har lite probelm me någon lukt och att dom vill sälja, frun säger då att hon längtar tillbax, maken säger att hon kan få köpa huset för mycket längre än vad det är värt (hon vet juh inte hur mycket det luktar tänker han) och hon blir jätte glad och han vill snabbt skiva kontrakt och allt blir klart, maken och hans nya packar och lastar in allt i flyttbilen, ALLT INKL. GARDINSTÅNGEN *asg* .........så jäkla bra den är, shit.....


ja jag gjorde glass till barnen i dag, cola glass och den fick dom när pappa var ute faktist idag, efter att vi hade städat uppe på stora barn rummet som vi har böjrat att fixa ordning för en vägg som ska upp och dela rummet.


vi dansade och sjöng idag jag och barnen, det tycker dom är super kul :-) har bilder som kommer sen.


nä nu ska jag mysa me maken....hejsvejs

Av camilla - 22 juli 2009 21:27

9 stycken, nu idag är dom 13 dagar gammla och har öppnat ögonen, super söta är dom här är en glimt iallfall :-)


blandingen är 50%gotlands kanin

25%löwen och 25%dvärgvädur

Ovido - Quiz & Flashcards