Alla inlägg den 6 september 2009

Av camilla - 6 september 2009 20:39

micke åkte juh vid 12 tiden om jag inte minns helt fel, emelie vaknade hur tidigt som helst i morse, låg och var jätte lessen, så vi provade att hon skulle få komma ner me täcke och kudde i soffan, hon låg en stund men sen började hon igen, hon är lite förskyld och hostade lite, hon fick ligga en stund brövid mej, när isak vaknade sen så vart hon pigg, micke gick faktist upp idag så jag tog sovmorgon till kvart i nio, kommer inte ihåg när det hände sist och det var underbart skönt, tack älskling......


har köpt två nya får, en tacka som vi ska behålla själva.

 jätte fin var hon, nu går hon i ladugården en stund, vill att hon ska lära känna mej lite innan jag släpper ut henne till dom andra.


har juh lagt in bilder idag oxå på den här datan, tyvärr inga nya så blir inga bilder nu inte, men ni har väl varit inne på mickes blogg kära familj och tittat på griskultingarna?


ja idag har jag varit så orolig oxå, såg juh från fönstret här att andra suggan fick bebisar, ja jag såg inte det men jag gissade till mej det.

hon låg i boet och ingen annan gick komma in, sen rörde hon sej inte ur fläcken på flera timmar, och dom andra lite större kultingarna kom och tittade till henne ibland men gick snabbt därifrån, galten fick ligga inne en stund brövid henne och han jagade iväg dom andra större kultingarna oxå när dom kom då.

ja så nu ligger det 9 stycken därinne och kommer förhoppningsvis mera :-)


ja nä nu har jag inget mera att säga


hejsvejs

Av camilla - 6 september 2009 13:29

idag får vi hem  både daniel och sara igen, så hela famljen blir fulltalig.

barnen börjar bli så snoriga här och hostar lite på nätterna.

får se hur det utväcklar sej.

i morgon kommer dom vara hemma från dagis eventuellt, beroende på hur vädret är på morgonen, msåte gå me dom om dom ska komma dit, micke ska juh köara ett lamm till slakteriet så han är inte hemma.

vill inte att det ska vara för kallt när vi går i sådantfall, men är inte bestämt ännu.

just nu springer nils och jagar emelie runt huste här inne, hon kom in och slog honom och nu jagar han henne, men det vart lek till slut men ändå så slutar det alltid me tårar.

ska kanske sätta på lite musik så dom får dansa lite.

ska gå och höra om dom vill det.


hej svejs

Ovido - Quiz & Flashcards