Alla inlägg den 28 september 2009

Av camilla - 28 september 2009 20:36

dvärjvädur svart/vit japan tecknad, super fin en hona som är född i maj.

skulle troligen vara me bebisar men själv tror jag det inte, skulle ha snart i sådant fall men känner inget alls och hon är inte rund alls, men vi får se.

hon är i villket fall super fin.


i morse fick jag böjra me att bygga en bur åt den tösen, namnförslag vill jag ha på henne tack :-) för jag hade juh soppat henne inne hos min jätte hane men eftersom hon eventuellt skulle ha bebbar så måste hon juh gå själv, ja det var inget jag hade fått reda på förens efter jag fick hem henne.

men men.......

ja så det böjrade jag me sen har jag fixat foder atomater till dom kaniner som går i hagar, jag tog makens grisfoder atomater för han ska inte ha dom så dom funkar kanon.

sen var vi ute och lekte lite och jag har plockat lite,fast det syns aldrig, sen har jag plockat bort lite trasigt porslin i skåpet, fick en jätte fin servis av ett par gamla bekanta som jag ska försöka hitta resten som saknas på till, var super fin, snäll du farmor som tänker på mej :-)

sen åt vi middag, det vart kyckling och potatis med sås och grönsaker, jsut nu håller jag på med att baka bullar, ska stoppa in första plåten snart i ungnen.


i morgon så kommer barnens dagis hit och hälsar på, dom ska titta på alla djuren och vi ska bjuda på saft och bulle, micke har gjort en bänk dom ska sitta på och så ska vi ställa upp vårat party tält me bord under där vi ska ställa fika på....ska bli super kul.


isak kom på hur man kommer upp i våran säng idag, ja så klart hann jag inte med sista gången så han åkte me huvudet före ner i golvet, stackars min lilla :-(

men super lycklig för att komma upp kan jag medela.......


ikväll kommer matakuten igång igen, det tycker jag är jätte bra.

så det ska jag titta på, just nu är det idol.


nä nu har jag inte tid med det här längre


hejsvesj

Ovido - Quiz & Flashcards