Alla inlägg den 18 september 2009

Av camilla - 18 september 2009 19:46

ja vi hittade lite ett och annat på marknaden,nu sover barnen och vi sitter här och vräker i oss godis jag och maken, vi köpte kokosbolllar 4 aksar för 100kr sen köpte jag en massa nougat, och micke hittade brända mandlar och sånna där rosa mandlar....sen hade jag en massa ´chips och dipp kvar sen i går, och en stor cola vart det till att sköja ner med.

i morgon ska barnen få en varisn tia att stoppa i sin burk, dom sparar pengar så dom kan köpa en leksak, daniel skulle ha en bil tror jag och nils en traktor, emelie köper sej nog en docka och sara vill ha en dockvag,.....ska bli kul att handla med dom då när dom sparat själva, och dom tycker det är super kul.


har varit uppe och tittat till bebbarna och dom är så fina, men vet faktist inte rikgit vad det blir för färger....trodde det skulle bli blå men vet inte, tror det blir viltgula fyra stycken, och viltblå men dom är svarta än så länge så vi får se.

men ursöta är dom:-)


hejsvejs

Av camilla - 18 september 2009 12:51

om en timme ca så ska vi ta oss in till sala och gå på höstmarknad.

ska bli kul....barnen tycker sånt är så jätte roligt.


isak bara går här hemma jätte mycket :-) han är så dukig så mill lilla kille, och han tycker nog att han själv är riktigt duktig.

idag ska sara åka till Elivs och vara där över helgen,så vi ska lämna henne i sala oxå senare sen.


annars idag så är det lungt,håller på att städa lite.

micke håller på få ordning på sin silo så han kan få hem mat på måndag.

barnen har gjort pärlplattor innan lunch, sara var den som fick sin klar, brukar vara så:-) fast emelie har inte mycket kvar på sin alls så det tar sej, daniel lessnar han efter en stund och bygger annat istället :-)

nils är lite för liten så han har ingen ro alls att sitta, utan vill låna isaks gåbil istället och köra.

nu är dom uppe i daniels rum och leker med bilar.....sara sitter här på bänken brövid mej och isak ärkute i hallen och hittar massor att stoppa imjunnen.


hejsvejs

Ovido - Quiz & Flashcards