Alla inlägg under mars 2009

Av camilla - 8 mars 2009 18:24

ja men mams vet  vad jag älskar mitt liv just nu :-) har en UNDERBAR MAKE och lika UNDERBARA BARN :-) älskar värlkigen livet på landet och få hålla på me det jag trivs bäst me :-) ta hand om min familje och mina djur :-) det är så underbart.


ikväll var sara me mej ut och utofrade fåren, hon tyckte det var så jätte kul, har tänkt att det blir min och hennes kvälls uppgift som mor och dotter:-) hon tog massa hö i famnen och gav till fåren, hon tyckte det var jätte kul och det var så roligt att se henne :-)


i morgon ska vi prova på nytt att ta oss till öppnaförskolan.

hoppas det går bättre.


hejhej



Av camilla - 8 mars 2009 17:06

två hereford kvigkalvar av dej :-)

puss älskar dej

Av camilla - 8 mars 2009 13:49

upptäkte igår att det inte går några bussar här på helgerna :-) lite jobbigt.

iallfall när jag ska ha mina systrar på besök......

Av camilla - 7 mars 2009 11:33

igår vaknade vi som vanligt vid halv sju, låg och drog oss till halv åtta, då fixade vi frukost och sen var jag ute till kaninerna och fåren som änu inte fått några lamm, men attans så tjocka :-) är så mysigt att komma dit för dom väntar värkligen på en :-) ena honan av kaninerna hade tagit sej ur sin bur så nu har jag tre kaniner på golvet :-) är så mysigt det me för dom är me mej hela tiden ut i lagårn och utodrar fåren, sen hoppar dom snällt in igen till sej, hon får gå där ett tag me dom nu, har förstått att det nog inte blir bebbar hos kaninerna för en till våren, nu vill dom iallfall inte prara sej även fast jag tar till mej alla råd och tips jag fått från alla, tack så mycket.

iallafall så klädde vi på oss efter att jag varit ute och åkte in till sala, vi gick till polisen och fixade pass, 400spänn tog dom per pass, attans, för ett jävla plast kort.

sen gick vi runt en liten stund, maken tyckte det inte var allt för kul så vi tog oss till willys för att vecko handla lite, utanför willys lämnade vi först sara till hennes pappa som hade kommit för att hämta henne.

vi gick in och handlade och det vart ny välling för isak, från 4 månader och så köpte jag gröt.

sen åkte vi hem och väl hemma och det hade gått en stund så kom jag juh på att vi inte hade köpt blöjor till nils och det fanns ingen kvar så jag tog isak i vagnen och emelie fick gå så tog vi bussen in till sala, vi åkte hiss och emelie tyckte det var jätte kul, sen talade hon om när hon åte buss me mormor till moa och maja, det var kul tyckte hon.

vi såg tuff tuff tåget.

ja hon tyckte det var jätte kul.

hon fick tre läppglansar som låg i en väska och den går hon runt me vill jag säga:-) sen fick hon lite pyssel och godis.

fast det äter hon först nu idag lördag:-)

vart lite på lindex till mej oxå :-) och ett par byxor och en body till isak.

sen åkte vi hem och var hemma strax för sex, ringde sara för hon hade ringt när jag var borta.

hon pratade me hela familjen här hemma:-) talade om att hon fått en häst,ja inte en riktigt men den lät oxå fick vi höra:-) vi skulle höras idag igen, hon skulle ringa men jag sa att jag ringer i morgon kväll om du inte redan har ringt för att säga god natt, hon ville även att vi skulle höras igen i går kväll men då sa jag att det var för sent och hon nöjde sej väl me det.....

i dag så har jag och emelie och nils städat, barnen tycker det är så kul att hjälpa till så det är lika bra att låta dom göra det:-) nils älskar att damsuga, och sopa, så MORMOR DET ÄR NÅGOT SOM HAN VILL HA NÄR HAN FYLLER ÅR!!

allt som hör till matlagning, MORMOR EN SPIS OXÅ :-) och tillbehör till.


sen det slår ALDRIG fel, inatt har isak haft en jätte bra natt, somnade väl vid 8 i går kväll och vaknade tre inatt,

självfallet är det något annat barn som ska vakna då, inatt vaknade nils förs och vet inte vad klockan var men itne allt för mycket, då fick han välling sen vankade han 00:20 igen och fick välling sen 02:10 fick välling sammanlagt fick han 450ml i natt, sen vaknade då isak vid tre och då fick jag sitta vid sängen och ge han välling sen somnade 05:30 sen vaknade emelie halv sju och jag gick upp helt död sen kl halv 8 och fixade frukost.

det är så typiskt.

isak fick gröt idag gick väl så där, nu ska han få det på morgonen till att böjra me.

hejhej

Av camilla - 6 mars 2009 15:44

Vilken oootroligt snygg man jag har...

Av camilla - 5 mars 2009 17:52

först hade vi främande och barnen gick och längtade, det var en tjej på 6 år lika gammal som sara och hennes mamma och en liten lillebror som är lika gammal som isak, vi hade jätte kul.

och tjejerna hittade varandra jätte fort, var så roligt, så vi vill leka igen :-)


sen fick jag hem mina får idag, ååååh så fina dom är och nu lucktar det lagård i lagårn :-) så mysigt det är, var ute nu i kväll och utrodrade lite, dom ska juh lamma villken dag som helst:-)

så roligt det är.....


i morgon ska vi lämna iväg sara till Elvis i sala, sen ska jag och maken fixa våra pass, är juh inte långt kvar nu och vi har inte än :-)


isak har börjat rulla från rygg till mage :-) är jätte roligt.

det går så fort alltihg bara :-)


hejhekj

Av camilla - 3 mars 2009 15:04

ja allt tycks gå åt helvete känns det som, fick avslag för att plugga på distans idag *suck* jag som värkligen ville det här nu.

åhh jaja det är juh mej det handlar om så det är juh inte konstigt.


idag har vi bakat nästan hela dagen,m två kaffe längder och så lite choklad kakor.


alla är vi förskylda, nils är rätt gnällig och snorig, stackars karln kan knappt pussas.....isak är lite täppt han me och har svårt att sova på natten, själv låg jag vaken från ca 23:30 - 05:00 i natt, nils vaknade, sara vaknade 2 gånger och emelie en gång isak hade jag brövid mej och själv har jag en plats på ca 20 cm som jag kan röra mej på då och det går inte att göra det, får ont i ryggen och hela kroppen.

isak har låtit och vänt sej för han ska ligga tätt tätt intill mej.

har sån huvudvärk idag men det är sånt man får ta.


allt för diag


Av camilla - 2 mars 2009 14:53

kl nio i morse skulle öppna förskolan börja och sen hålla på till kl 12.

vi gick upp, numera så springer man upp när man hör emelie för att se vad hon hittat att leka me,vi åt frukost, och sen böjrade vi klä på barnen, dom var så förväntas fulla och tyckte det skulle vara så kul på öppnis, sara vill juh ha nya vänner :-) vi sätter oss i bilen och åker, väl framme så står det på en lapp att barntimmen är stängd pga sjukdom, och gissa hur lätt det var att tala om det för emelie och sara, ja jisses.....bara hem och vart faktist lite besviken, så dagen har inte varit någe bra alls nästan, fick barnen att städa rummen iallfall, dom dammsög och plockade och var jätte duktiga.

isak har nog ont i magen idag för han har grinat nästan hela dagen, nu är alla utom jag och han ute så nu sover han en stund.

inga bebbar i kaninhuset heller, gjorde en provparning idag men hon var inte intresserad alls, men jag har juh ingen anning om när en parning ska ha ägt rum, kan juh ta en vecka från att dom håller på att föda nu typ.

as jobbigt att inte veta.

sen har jag köpt mej en stor kanin nu:-) en rex, dalmatinfärgad, ap fina är dom.

hon kommer hem den 24 mars tror jag det var.

det är en snäll dam här i trakten som ska hämta hem henne från LU i eksjö.

ska juh själv inte dit så får betala en liten summa för ett fak i någon annans bil för att få hem min kanin :-)


ringde dagis idag, och den 1 april böjrar inskolningen.

sara kommer gå på egen avdelning me större barn och gissa om hon fick stora och förväntas fulla ögon när jag sa det, hon sken upp som en sol :-)

emelie och daniel komemr böjra där i höst, så nu kommer dom bli delade på även på dagis iallfall så det känn sjätte skönt.

hoppas det funkar allt bara oxå :-)


nä nu ska jag hitta på någe,vet inte vad men någe :-)

hejhej

Ovido - Quiz & Flashcards